Welkom op de registratie-pagina

Regeren is vooruitzien

Predictive Analytics in logistiek

vrijdag 4 nov 2016, Hotel Eindhoven

U wilt de betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en output van uw logistieke operatie verhogen, en tegelijkertijd de kosten van handeling, voorraden en opslag verlagen? Ofwel u wilt processen optimaliseren!? Maar waar begint u? Hoe zet u bestaande data in om voorspellingen te kunnen doen of factbase beslissingen te kunnen namen? Veel bedrijven vinden het lastig om in deze tijd waar termen als Big Data, Predictive Analytics en Business Intelligence u voortdurend om de oren vliegen, een goede invulling te geven aan hun strategie. Hoe kunt u snel en effectief met uw data experimenteren? Hoe zet u enorme hoeveelheden data om in leesbare en actionable dashboards? Welke business cases heeft u?

De ontwikkelingen in de logistiek gaan razend snel. Marges staan onder druk, de kosten voor arbeid zijn hoog, schakels in de supply chain komen of verdwijnen juist, klanten worden steeds veeleisender en wet en regelgeving op het gebied van veiligheid en aansprakelijkheid worden strenger.

Op vrijdagochtend 4 november bieden Inergy en Microstrategy aan de hand van een aantal klinkende business cases een helder antwoord op bovenstaande issues. Mario Suykerbuyk, Managing Director PostNL Data Services zal vertellen hoe PostNL predictive analytics inzet en wat de waarde ervan is voor PostNL. Meld u hier aan.

Beginnen is winnen
Wij zijn ervan overtuigd dat succes geen toeval is. Beter gefundeerde beslissingen op basis van Big Data, leiden tot beter resultaat. Voor veel bedrijven is de vraag dan ook niet óf ze aan de slag moeten met Predictive Analytics, maar hoe ze moeten beginnen. En precies op die vraag geven wij u graag het antwoord. We laten aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden zien dat klein beginnen vaak de sleutel is. En wie eenmaal aan de slag is, bouwt van daaruit gemakkelijk verder.

Waarom deelnemen?
Tijdens deze ontbijtsessie laten we u kennismaken met een bewezen, pragmatische experimentele aanpak om effectief aan de slag te gaan met Predictive Analytics. Start uw dag goed op vrijdag 4 november en leer hoe u snel en efficiënt kunt beschikken over nieuwe inzichten uit data. En u zult zien: soms is het heerlijk om op de feiten vooruit te lopen.

Wij zien uit naar uw komst!

Vul uw gegevens in

Bedrijfsnaam
Naam
Postcode Huisnummer
Straat
Plaats
E-mail
Via  
 
 
Algemene informatie

datum vrijdag 4 nov 2016
tijd 08:00 - 09:30
locatie Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven